De første 2 ting du bør overveje når du vælger dit webhotel

I de højt udviklede teknologiske tider vi i dag lever i, er ekstremt meget af vores kommunikation blevet digital. De sociale medier har ændret hvordan vi kommunikerer med vores medmennesker, og flere og flere virksomheder har også i dag en digital tilstedeværelse.

Netop fordi alt i dag er blevet så digitalt, er det altid en god idé at have digitale kompetencer, hvis man skal søge et nyt job. Derfor er det en god idé at oprette din egen hjemmeside, hvor du selv får lov til at prøve ting af. Det vil give dig nogle kompetencer med det samme, som du kan vise til en potentiel ny arbejdsgiver. Derudover vil du på din personlige hjemmeside også kunne vise frem andre kompetencer du har, f. eks. indenfor fotografering eller grafisk design.

Men det er ikke kun en fordel at have en personlig hjemmeside. Som nævnt før, så har mange virksomheder i dag en digital profil, så hvis du har en forretning, bør du også overveje at få lavet en hjemmeside. Det er ligegyldigt hvor stor din forretning er, da en digital profil helt sikkert vil hjælpe virksomheden.

Hvad er et webhotel?

Før du laver en hjemmeside, skal du vælge et webhotel. Praktisk talt er et webhotel en plads på en server, som du lejer til at opbevare din hjemmeside. Det gør, at andre har mulighed for at få adgang til din hjemmeside igennem internettet.

Her får du en lille oversigt over de første 2 ting, du bør overveje, når du vælger dit webhotel.

Betalt eller gratis webhotel

Mange udbydere af webhoteller har flere forskellige prispakker. Du kan få en gratis pakke, hvor du får lov til leje et webhotel helt gratis, men hvor der så vil være reklamer på din hjemmeside. Overvej derfor, om du vil betale for at have en reklamefri hjemmeside, eller om det er okay, at der vises reklamer på din hjemmeside.

Plads på webhotellet

Udbyderne af fra findhosting.dk vil også tilbyde webhoteller af forskellige størrelser. Det vil sige, at på nogle af dem vil du simpelthen have mere plads på din hjemmeside. Hvis du f. eks. skal have rigtig mange billeder i høj kvalitet på din hjemmeside, vil det kræve, at du har meget plads på hjemmesiden. Hvis du ikke har meget plads, og alle billederne er i høj kvalitet, kan det resultere i, at det tager lang tid at indlæse hjemmesiden, når folk besøger den.

Navigation