“Grådighed Bug” vs. pålidelighed i erhvervslivet

 Har du nogensinde sluttede en virksomhed eller nogle slags penge-gør lejlighed tænker at, det var det bedste, du havde set siden skiveskåret brød? Herefter går du til at arbejde, bruge penge på reklamer, eller fortælle dine venner om denne vidunderlige deal. Måske du endda opholdt sig med lejligheden længe nok til at gøre en lille bonus check… så wham! Pludselig denne gyldne mulighed er væk… helt fizzled… skyllet ned i kloakken.

Hvad skete der?

Du fik formentlig lidt af noget, de fleste af os har oplevet på et tidspunkt i vores liv! Grådighed bug!

Jeg formoder nu, at grådighed fejlen kunne være beskrevet i forskellige måder. På dens værre, kan det være en helt egoistisk lille væsen, bare ønsker at komme foran sig og at dælen med nogen anden. Hvis de mister ud, godt, det er bare ærgerligt. Ærgerligt!

Men jeg synes virkelig, denne grådighed fejl normalt manifesterer sig i mindre belastende træk, træk, der ikke er nødvendigvis egoistisk i naturen. Men grådighed bug træk kan være ansvarlig for talrige

fejl i business!

TRÆK AF GRÅDIGHED BUG

1. ønsker at tro det vil “arbejde.”

2. hoppe i for hurtigt uden at gøre tilstrækkelig hjemmearbejde. HJEMMEARBEJDE skal omfatte sådanne ting som at finde ud af, hvor længe virksomheden har været i branchen, og sørg for, at produkterne er værd & ikke groft overpris, plus at have en pålidelig forretningsplan eller planen for succes.

3. giver for hurtigt når pengene ikke kommer rullende i.

4. ikke at have tålmodighed til at lære de ting, der er nødvendige for succes.

Nu, som jeg kigger på det, de fleste af os, i det mindste i de ældre generationer, voksede op med et princip om ærlighed. Hvis en person fortalte os noget, troede vi rent faktisk dem. En persons ord virkelig var som “god som guld.” Desværre er er disse dage, med internettet, det virkelig svært at fortælle sandheden fra fiktion. Bare fordi nogen gør en påstand om noget, gør ikke nødvendigvis det rigtigt.

HVORDAN AT FINDE UD AF, OM DENS HYPE ELLER, HVIS DENS SANDT

1. at have en langsigtet forening med den eller de personer, der inviterer dig til at slutte sig til dem er ønskeligt.

2. vide, hvor længe virksomheden har været i branchen er vigtigt. Nye nystartede virksomheder næsten alle ender i fiasko. Så mens du kan tjene flere penge ved at komme tidligt, synes det er en meget, meget høj risiko venture. Du kan arbejde hårdt, bruge en masse penge og se din virksomhed går ned i afløbet.

3. hvad slags produkter eller service vil du repræsenterer? Mens du måske foretrække at holde din virksomhed som en internet-forretning og ikke genere dine venner alligevel… hvad du repræsenterer bør være noget, du gerne vil dele med din familie og venner.

4. er der en brugbar plan eller system til at hjælpe dig lykkes? Tro mig, folk vil ikke slå en sti til din dør for at tilmelde din business eller købe dit produkt! Har du lad dem vide du er der… over & igen! Så jo mere støtte og hjælpe dig tilbydes, jo mere sandsynligt, at det vil være en succesfuld forretning for dig.

Vær dog opmærksom på, at oversigten ovenfor ikke er garanti for at din virksomhed vil stadig være omkring på payday. Jeg tror, men disse punkter hjælpe, sætte odds i din favør.

Så venner, tag sig tid til at gøre dit hjemmearbejde og når du finder den rigtige virksomhed for dig, være villige til at arbejde på at gøre til en succes. Lad grådighed fejlen forårsager du til at mislykkes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Navigation