Køb mad nu Betal senere

En måde at undgå overforbrug på mad og andre væsentlige ting er at købe nu og betale senere. Denne populære finansieringsmulighed bliver mere populær, især i føde- og drikkevaresektoren. Mange online dagligvarebutikker tilbyder køb nu betale senere som et alternativ til traditionelle kreditkort, og en række virksomheder er kommet ind på BNPL-markedet. Her er nogle af dem. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan drage fordel af BNPL. Det er nemt at foretage et stort køb på dit kort og betale for det senere.

Hvis du har brug for at købe store mængder bestil mad online og er bekymret for at betale for varerne med det samme, kan du overveje at bruge køb nu, betal senere mad købmandsforretninger. I modsætning til traditionelle kreditkort accepterer disse butikker Zip og Affirm, som accepteres overalt, hvor Visa accepteres. Walmart accepterer også Zip og Bekræft, og har for nylig udvidet deres køb nu, betal senere muligheder for at inkludere andre tjenester. Selvom dette er en bekvem mulighed for mange, skal du sørge for at læse alle vilkår og betingelser, før du foretager købet.

BNPL er en betalingsplan svarende til lay-by-systemet, hvor du betaler varen i lige store månedlige rater. BNPL-selskabet betaler butikken på forhånd, og du betaler saldoen over tid. Nogle udbydere opkræver kontoføringsgebyrer og forsinkede gebyrer, hvilket kan få nogle mennesker til at gå glip af betalinger. Nogle er bedre end andre, men de udgør stadig en risiko. BNPL er et godt alternativ for forbrugere, der kæmper for at få enderne til at mødes.

Navigation