London Transport Tips

London Underground (londonere kalder det The Tube) er den hurtigste måde at komme rundt i London. Undergrunden har 12 linjer og dækker 253 miles af sporet. Togene er hurtig, moderne men i myldretiden meget overfyldt. Røret er stærkt anbefales til turister, fordi i nem måde de kan besøge mange steder på en dag uden trafik syltetøj.

London Transport bussystem giver over 6.800 planlagte busser, der drives af uafhængige selskaber. Busser bruges til lokale rejser og om natten. Du kan købe billet fra busdriver (kun i centrale London er det umuligt) eller pre-købe det fra billet-maskine. Rejse med London bus er også interessant, fordi du kan se der berømte store dobbeltdækker røde busser.

Billetter til London Transport er meget dyrt, især for turister. Du skal betale 2 pund for enkelt rejse med bus. Enkelt The Tube billetter er dyrere, men når du planlægger at bruge underground mange gange skal du tænke på takstzone en eller tre dage. For mere information og billetpriser bør du besøge London Transport site.

Meget populær i London er London sorte taxaer. Måske der er ikke billig når du rejser alene, men køretøjer tillade op til 5 passagerer i ryggen. Cabs er komfortable og har fast afgift, så du ikke vil blive overrasket over prisen. Den ekstra gebyr skal betales telefon booking (2 pounds) og betaling af kredit og debet kort (10-15%).

Når du rejser London skal du være forberedt på høje indsatser for at komme rundt i London. Måske London Transport er ikke billige, men det er hurtigt og effektivt. Mange steder kan du få gratis rejse kort, som er meget nyttige, når du besøger London første gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Navigation